ULTRA MEDITERRÀNIA 2024

Des del Club Ultra Trail de Muntanyes de l’Alcoià i El Comtat (UTMAC), volem anunciar-vos 🔊 la realització de la II edició de la trilogia de ⛰️ trails: Ultra Trail Pro 162km, Max 44km, Expert 21km, Vertical 5k i STAGES

Per a aquesta segona edició, que tindrà lloc al gener del 2024 ⏳, hi haurà canvis i novetats. El primer i més evident és el nom, ja que passarà a dir-se ULTRA MEDITERRÀNIA. Malgrat el canvi de nom, segueix darrere el mateix equip del qual va sorgir la iniciativa i l’organització. El Club Ultra Trail Muntanyes de l’Alcoià i El Comtat (UTMAC) format inicialment per David, Raúl, Jordi i Óscar, i al qual s’han unit un bon grup d’amics 🫂 i coordinadors de tots els pobles implicats i que ja estan treballant amb la mateixa il·lusió i dedicació que el primer dia (allà pel 2020).

UTMAC, sota la filosofia d’equip ✊✊🏼✊🏿 UBUNTU (soc perquè nosaltres som) des del respecte, solidaritat, seguretat i superació, treballem per a millorar el resultat final d’aquest esdeveniment i aquells en els quals prestem la nostra ajuda i col·laboració.

Respecte a l’edició anterior, mantenim els principis bàsics del reglament 🖋️, que iniciava i iniciarà d’aquesta manera:
Si has arribat fins a aquest document és que estàs pensant a participar en ULTRA MEDITERRÀNIA. Abans de continuar llegint el reglament volem que sàpies que tot l’equip que organitza aquesta prova ho fa amb molt d’esforç, il·lusió i passió, característiques que ajuden en gran mesura a què siga un èxit. No obstant això, volem recordar-te que continuem sent persones i pot haver-hi alguna cosa que no isca a gust de tots, és per això que qualsevol recomanació de millora expressada des del respecte serà ben rebuda.

Més novetats i tots els detalls s’explicaràn a la presentació, que tindrà lloc a la fi de juny 🗓️ (us informarem). Mentrestant l’equip UTMAC, amb els seus principis i filosofia treballa incessantment per a fer aquesta trilogia possible una vegada més.

Mai serem els millors en res
Però, qui ens guanya sent nosaltres?
😍Equip UTMAC😍